Menu

Tel.: 0478 29 77 47

Ieder kind is uniek

Kribbeliet Poppel is een kleinschalig kinderdagverblijf dat opvang biedt aan 17 kinderen. Uw kleintjes zijn welkom bij onze ervaren kinderverzorgsters vanaf de leeftijd van 6 weken tot wanneer ze naar school gaan. Omdat elk kind zich op zijn/haar eigen tempo ontwikkelt, werken we zonder eindleeftijd. Het ene kind zal dus op 2,5 jaar naar school gaan en het andere op 3 jaar of 3,5 jaar...

Het doel van Kribbeliet is kinderen met plezier naar ons dagverblijf te laten komen, zodat u als ouder met een gerust hart de deur kunt uitgaan. We hechten ook veel belang aan 'al spelend leren'. Elke maand bieden we dan ook nieuwe, leuke ervaringsgerichte thema's aan waarbij we de kinderen stimuleren om te experimenteren en hun eigen 'ikje' en 'kunnen' te ontdekken.

Dit doen ze niet alleen, maar samen met hun vriendjes van het dagverblijf, zodat ze meteen ook sociaal worden.

Om een goede vertrouwensrelatie tussen uw kindje en de begeleidsters op te bouwen, vragen wij een aanwezigheid van minimum 2 volle dagen + 1 halve (of 5 halve opvangdagen of 1 volle + 3 halveopvangdagen) per week.

Om u te helpen bij uw belangrijke keuze inzake kinderopvang kunt u ons kinderdagverblijf (na afspraak) bezoeken en de nodige informatie omtrent onze werking en ons opvangaanbod verkrijgen.
U kunt voor de opvangdatum een moment afspreken om uw kindje even te laten wennen aan haar/zijn nieuw verblijf, informatie uit te wisselen en kennis te maken met de begeleidsters en administratieve zaken(opvangdossier) te regelen.

Klik hier voor het dagverloop

Klik hier voor het prijskaartje

Vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons

Kribbeliet

Tilburgseweg 202/204
2382 Poppel - Belgiƫ

Gsm: 0478 29 77 47
info@nininakri.eu
BTW BE0543 565 729
Back to Top