Afwezigheid

Zoals jullie wel weten, proberen wij er alles aan te doen om onze opvang zo flexibel mogelijk te maken voor jullie. Op die manier kunnen jullie, buiten jullie geplande dagen op het opvangplannetje, nog extra dagen bijvragen of wisselen indien nodig.

Hoe ga je best tewerk als je kleintje niet naar de crèche komt?

Je verwittigt de crèche best zo snel mogelijk zodat er een planning gemaakt kan worden. (tel: 0494 64 08 26 of via mail: kribbeliet-o-t@hotmail.com).

Denk goed na over je afmelding. Als je je kleintje de hele week afmeldt, wil dat zeggen dat iemand anders geholpen kan worden op die dagen. Stel dat je dan half die week je kleintje toch graag weer naar de crèche wil laten komen, dan is dat plekje waarschijnlijk al doorgegeven. We kunnen dan onmogelijk tegen de ouder die het extra plekje heeft gevraagd zeggen dat het toch niet doorgaat! We willen dat jullie op de gevraagde opvang kunnen rekenen. Dit wil dus zeggen: afmelden is je plekje doorgeven!

Soms kan het ook zijn dat er geen ander kindje moet worden ingepland maar dat het personeel extra uurtjes vrij kan zijn. Ook ons personeel is heel flexibel en past zich steeds aan de bezetting aan. Het zou dan ook niet netjes zijn om het personeel toch te laten werken als er een vrij moment werd ingepland.

Als je dus nog niet zeker bent van het aantal dagen dat je kleintje afwezig zal zijn, wees daar dan ook duidelijk in zodat er geen foute planningen worden gemaakt!

Je wil een dag wisselen:

je kan een dag wisselen, als het tijdig wordt aangevraagd EN als de jufkes hier toestemming voor hebben gegeven.

Een wissel dient in dezelfde week te gebeuren!

Wissel je in een andere week, dan wordt dit niet als wissel gezien maar als afwezigheid in de ene week en extra dag in de andere week. Goed opletten dus!!!

Lukt een extra dag of een wissel een keertje niet voor onze planning, dan willen we daar ook eerlijk in kunnen zijn en dan hopen we op jullie begrip.

Mochten hier toch nog vragen over zijn, dan mag je Nan daar altijd over aanspreken hoor, geen enkel probleem!