Baby en peuter voorstelling in de Warande op zondag 17 januari

Beste ouders,

je zal het waarschijnlijk wel weten: "naar klassieke muziek luisteren maakt baby's slim". In Amerika en Canada delen huisartsen zelfs gratis cd's met klassieke muziek uit aan kersverse moeders. Dit omdat uit onderzoek blijkt dat klassieke muziek een positieve invlied heeft op de ontwikkeling van je kind.

In de Warande kan je in januari naar een concert voor baby's en peuters vanaf 6 maanden. In "Hemelsblauw" krijgen ze de kans om vrij Bach, Beethoven en Brahms te beleven in een spannende ontmoeting met muzikanten. Hun prachtige muziek brengt jong en oude naar een veilige haven van rust.

In "Hemelsblauw" is alles blauw: de reiger met zijn blauwgrijs verenkleed, de lucht waarin de wolken zwemmen en onze vriend Nemo-ook al heeft hij witte, oranje en zwarte strepen. de cello klinkt zo blauw als de zee diep is en de viool zo hoog als de wijde lucht. En de piano heeft geen zwarte maar blauwe toetsen.

Je kan tickets reserveren voor deze voorstelling via www.warande.be of bel op 014/ 41 69 91. Of je kan langsgaan bij de ticketbalie in de Warande (open van 9 tot 17 uur).

Misschien een leuk cadeautje voor onder de kerstboom?

Praktische info

zondag 17 januari 2016 om 14u en 16u in de Kuub in de Warande

11euro// +60: 10 euro/ - 19 jaar en studenten: 7 euro