Kinderdagverblijf in Oud-Turnhout
Kribbeliet

Kribbeliet is een kleinschalig kinderdagverblijf in Oud-Turnhout dat opvang biedt aan 22 kinderen. Uw kleintjes zijn welkom bij onze ervaren kinderverzorgsters vanaf de leeftijd van 6 weken tot wanneer ze naar school gaan.

Zorg op maat van uw kind

Omdat elk kind zich op zijn/haar eigen tempo ontwikkelt, werken we zonder eindleeftijd en kiezen we samen (ouders - opvang) voor een mooi startmoment op school. Het doel van Kribbeliet is kinderen met plezier naar ons dagverblijf te laten komen, zodat u als ouder met een gerust hart de deur kunt uitgaan. We hechten ook veel belang aan 'al spelend leren'. Elke maand bieden we dan ook nieuwe, leuke ervaringsgerichte thema's aan waarbij we de kinderen stimuleren om te experimenteren en hun eigen 'ikje' en 'kunnen' te ontdekken. Dit doen ze niet alleen, maar samen met hun vriendjes van het dagverblijf, zodat ze meteen ook sociaal worden.

Praktisch

Verschillend met onze andere kinderdagverblijven is dat we bij Kribbeliet in Oud-Turnhout ook minder dan 2,5 opvangdagen aanbieden. Ook opvang voor 1 dag in de week is mogelijk. Om u te helpen bij uw belangrijke keuze inzake kinderopvang, kunt u ons kinderdagverblijf (na afspraak) bezoeken en de nodige informatie omtrent onze werking en ons opvangaanbod verkrijgen. U kunt alvorens de eerste opvangdatum een moment afspreken om uw kindje even te laten wennen aan haar/zijn nieuw verblijf, informatie uit te wisselen en kennis te maken met de begeleidsters en administratieve zaken (opvangdossier) te regelen.

Tarieven

Ons vast tarief is 30€ per volle dag en 18.5€ per halve dag (minder dan 5 uren). Maandelijks krijg je kindertoeslagkorting van 3,23€per dag per kindje (de helft hiervan voor een halve dag) Dus, reken op kosten van 26.77€ per volle dag en 16.09€ per halve dag (minder dan 5 uren). Inclusief maaltijden en Pampertjes en doekjes.

Aan de hand van je opvangplan maken we een maandrekening op.

Deze opvangkosten kan je fiscaal inbrengen met een max. van 11.20euro per dag /kindje.

Wenst u graag meer informatie over ons kinderdagverblijf in Oud-Turnhout? Neem dan zeker even contact met ons op.

Kinderverzorgsters

Ontdek op deze pagina de kinderverzorgsters van ons kinderdagverblijf in Oud-Turnhout. Ons team staat garant voor een perfecte verzorging van uw kleinste..

Lees meer
NiniNaKri BVBA

Fotogalerij