Kinderdagverblijf in Ravels
NiniNaKri

NiniNaKri is een kinderdagverblijf in Ravels dat opvang biedt aan 40 kinderen. Kinderen komen met plezier in ons dagverblijf, zodat u als ouder met een gerust hart de deur uit kunt gaan.

Leefgroepen

De leefgroepen worden ingedeeld op basis van ontwikkelingsniveau, dus niet op leeftijd. We hebben een babygroep voor de allerkleinsten, een groep kruipertjes, twee groepen stappers en een 'klasje' voor de kindjes die bijna naar de kleuterschool gaan. Zo krijgt elk kind de kans om zich op zijn/haar eigen ritme te ontwikkelen, en dit onder het toeziend oog van onze ervaren kinderverzorgsters.

Stimuleren om te experimenteren

Omdat we het belangrijk vinden dat kinderen ‘al spelend leren’, bieden we elke maand dan ook nieuwe, leuke ervaringsgerichte thema's aan waarbij we de kinderen stimuleren om te experimenteren en hun eigen 'ikje' en 'kunnen' te ontdekken. Dit doen ze niet alleen, maar samen met hun vriendjes van het dagverblijf, zodat ze meteen ook sociaal worden.

Praktisch

Wij zijn een inkomstengerelateerd kinderdagverblijf; dit wil zeggen dat het te betalen opvangbedrag afhankelijk is van het inkomen van de ouders. De berekening van de financiële bijdrage is gebaseerd op de gezamelijk belastbare beroepsinkomsten van het gezin en op het vooraf opgestelde ovangplan. +2euro/volle dag of 1euro/ halve dag voor pampers, doekjes, afvalverwerking en administratie. De basisbijdrage wordt berekend door input van de inkomens-en gezinsgegevens in de berekeningsmodule op de website van Kind en Gezin. De opvangkosten kunnen jullie fiscaal inbrengen met een max. van 11.20euro per dag per kind.

Minimum aanwezigheid

Om een goede vertrouwensrelatie tussen uw kindje en de begeleidsters op te bouwen, vragen wij een aanwezigheid van minimum 2 volle dagen + 1 halve (of 5 halve opvangdagen of 1 volle + 3 halve opvangdagen) per week.

Om u te helpen bij uw belangrijke keuze inzake kinderopvang kunt u ons kinderdagverblijf in Ravels (na afspraak) bezoeken en de nodige informatie omtrent onze werking en ons opvangaanbod verkrijgen. U kunt voor de opvangdatum een moment afspreken om uw kindje even te laten wennen aan haar/zijn nieuw verblijf, informatie uit te wisselen en kennis te maken met de begeleidsters en administratieve zaken (opvangdossier) te regelen.

Heeft u verder nog vragen of wilt u graag meer informatie over onze crèche? Neem dan even contact met ons op.

Kinderverzorgsters

Ontdek het team van professionele kinderverzorgsters in ons kinderdagverblijf in Ravels. Zorg op maat voor elk kind.

Lees meer
NiniNaKri BVBA

Fotogalerij