Onze diensten

KINDERVERZORGSTERS

KINDERVERZORGSTERS

Bij Nininakri en Kribbeliet leggen gekwalificeerde en ervaren kinderverzorgsters jouw kind met de grootst mogelijke zorgen in de watten. Bij onze kinderopvang is jouw kind in goede en deskundige handen. Hij of zij zal zich hier helemaal thuisvoelen.
PRAKTISCH

PRAKTISCH

Hoe werken Nininakri en Kribbeliet? Hoe ziet een doorsnee dag er bij ons uit? We doen het graag uit de doeken. Zo krijg je een leuke inkijk in de wereld van onze kinderopvang en kom je niet voor verrassingen te staan.
OPENINGSTIJDEN

OPENINGSTIJDEN

Op deze pagina kunt u de openingsuren van onze opvang in Poppel en Ravels bekijken. Kinderdagverblijf Kribbeliet en kinderdagverblijf Nininakri is elke werkdag open van 7 tot 18 uur.

Kinderopvang in Poppel en Ravels

Ben je op zoek naar een warme, betrokken en vooral heel erg leuke kinderopvang in de regio Ravels of Poppel? Kinderdagverblijven Nininakri in Ravels en Kribbeliet in Poppel zijn plekken waar je kinderen graag naartoe gaan, waar ze zich thuisvoelen.

Met plezier naar de crèche

Omdat elk kind zich op zijn/haar eigen tempo ontwikkelt, werken we zonder eindleeftijd. Het ene kind zal dus op 2,5 jaar naar school gaan en het andere op 3 jaar of 3,5 jaar... Het doel van Nininakri en Kribbeliet is kinderen met plezier naar ons dagverblijf te laten komen, zodat jij als ouder met een gerust hart de deur kan uitgaan. En je mag op je twee oren slapen: jouw kind zal zich helemaal thuisvoelen bij kinderopvang Nininakri en Kribbeliet! Daar zorgen we elke dag opnieuw voor!

Elk kind ontdekt zijn eigen ‘ikje’

Verder hechten we ook veel belang aan 'al spelend leren'. Elke maand bieden we nieuwe leuke ervaringsgerichte thema's aan waarbij we de kinderen stimuleren om te experimenteren en hun eigen 'ikje' en 'kunnen' te ontdekken. Dit doen ze niet alleen, maar samen met hun vriendjes van het dagverblijf, zodat ze meteen ook sociaal worden.

Een warm team voor jouw kind

Bij Nininakri en Kribbeliet staat er een ervaren en warm team van kinderverzorgsters en andere medewerkers klaar om jouw kind de beste zorgen en een leuke tijd te bieden. Wil je weten in welke goede handen jouw ukje is? Op de pagina kinderverzorgsters kan je kennismaken met ons team.

Onze troeven

 1. Ervaren kinderverzorgsters

  Bij Nininakri en Kribbeliet leggen gekwalificeerde en ervaren kinderverzorgsters jouw kind met de grootst mogelijke zorgen in de watten.

 2. Plezier

  Het doel van Nininakri en Kribbeliet is kinderen met plezier naar ons dagverblijf te laten komen, zodat jij als ouder met een gerust hart de deur kan uitgaan.

 3. Thuisgevoel

  Kinderdagverblijven Nininakri in Ravels en Kribbeliet in Poppel zijn plekken waar je kinderen graag naartoe gaan, waar ze zich thuisvoelen.

 4. Vast dagschema

  Bij Nininakri en Kribbeliet werken we volgens een vast dagschema. Zo weten de kindjes ook goed waar ze aan toe zijn.

 5. Minimale aanwezigheid

  Om een goede vertrouwensrelatie tussen jouw kind en de kinderverzorgsters op te bouwen, vragen wij een aanwezigheid van minimaal twee volle dagen + een halve

 6. Inkomensgerelateerd

  Dit wil zeggen dat het te betalen bedrag afhankelijk is van het inkomen van de ouders. De berekening van de financiële bijdrage is gebaseerd op de gezamenlijk belastbare beroepsinkomsten

Heb je vragen? Wil je persoonlijk kennismaken?

Samen vormen zij een dynamisch, gemotiveerd team dat met plezier de zorg van je kind overneemt. Als je vragen hebt of meer informatie wil, kan Nininakri of Kribbeliet contacteren via de contactpagina

NEEM CONTACT OP